Zeewierkroketten met lentesalade 

Eenvoudige Vegan Party Snack: Nomet zeewierkroketten met lentesalade 

Ontmoet je nieuwe favoriete duo: krokante, goudbruine Nomet zeewierkroketten met een frisse salade van groene blaadjes, flinterdunne venkel, geroosterde hazelnoten en een vleugje citroen. 
Perfect voor lunch, een zomers diner of een spontaan picknickmoment. 

Bereidingstijd: 10 minuten 
Kooktijd: 0 minuten 
Porties: 2–4 

Ingrediënten 
• Een bedje van groene sla 
• 1 venkelknol, dun geschaafd 
• Handvol geroosterde hazelnoten, grof gehakt 
• Olijfolie 
• Azijn of citroensap 

Bereiding 

  1. Leg de sla op een bord. 

  2. Schaaf de venkel flinterdun en verdeel. 

  3. Strooi de hazelnoten voor een lekkere crunch. 

  4. Besprenkel met olijfolie en wat azijn of citroensap. 

  5. Serveer met Nomet zeewierkroketten uit de oven of airfryer. 

Serveertip: Ideaal als lichte lunch, voor een zomerse tafel of om mee te nemen naar je volgende picknick. 

Recept door de getalenteerde Manon Dumon

Previous
Previous

Groene kruidendip

Next
Next

Zomersalade met radijs & geroosterde citroen