Zomersalade met radijs & geroosterde citroen 

Oven Party Snack: Nomet zeewierkroketten met zomersalade 

Een fris, zomers bord vol kropsla, rucola en radijs – in balans gebracht met de rokerige zoetheid van gegrilde citroen. De perfecte combinatie bij de plantaardige zeewierkroket van Nomet. 

Bereidingstijd: 5 minuten 
Kooktijd: 5 minuten (voor de citroenen) 
Porties: 2–4 

Ingrediënten 
• Sla- en rucolamix 
• 4 radijzen, in plakjes 
• 2 citroenen, gehalveerd 
• Olijfolie, zout, peper 

Bereiding 

  1. Meng de sla, rucola en radijs in een kom. 

  2. Grill of bak de citroenhelften tot ze licht gekaramelliseerd zijn. 

  3. Breng de salade op smaak met olijfolie, zout en peper. 

  4. Knijp het sap van de gegrilde citroen erover. 

Serveertip: Heerlijk met oven of airfryer Nomet zeewierkroketten – een duurzame, snack met een vleugje umami die perfect past bij elk zomerfeest. 

Recept door de getalenteerde Manon Dumon

Previous
Previous

Zeewierkroketten met lentesalade 

Next
Next

Courgette-venkelsalade met feta