Courgette-venkelsalade met feta
Plantaardig aperitiefhapje: courgette & venkelsalade met Nomet zeewierkroketten
Een elegante, eenvoudige salade om je gasten te imponeren – met linten van courgette, dille, zonnebloempitten en (vegan) feta. Perfect als plantaardig kersthapje met Nomet zeewierkroketten.
Bereidingstijd: 15 minuten 
Kooktijd: 5 minuten (voor de zaden) 
Porties: 4 
Ingrediënten 
• 1 courgette 
• ½ venkelknol 
• 1 blok (vegan) feta 
• 4 el zonnebloempitten, geroosterd 
• 3 takjes dille 
• Dressing: sap van 1 citroen, 2 el olijfolie, zout, peper 
Bereiding
Schaaf de courgette en venkel met een dunschiller tot linten.
Meng met de dressing en dille.
Verkruimel de feta erdoor.
Rooster de zonnebloempitten en strooi ze over de salade.
Serveertip: Combineer met Nomet zeewierkroketten voor een feestelijk plantaardig aperitiefhapje.
Recept van de getalenteerde Manon Dumon.