Hijiki Spaghetti met citroen & spinazie 

Vegan pastarecept: Hijiki spaghetti met citroen & spinazie 

Frisse, knoflookachtige pasta met hijiki en spinazie. Snel, smaakvol en vol umami. 

Bereidingstijd: 10 minuten 
Kooktijd: 15 minuten 
Porties: 3–4 

Ingrediënten 
• 400 g pasta 
• 4 teentjes knoflook, in plakjes 
• 400 g spinazie 
• Handvol hijiki (gehydrateerd) 
• Sap van 1 citroen 
• Olijfolie, zout, peper 

Bereiding 

  1. Kook de pasta al dente. 

  2. Bak de knoflook in olie, voeg spinazie en hijiki toe. 

  3. Voeg de pasta, citroensap en een beetje kookwater toe. 

  4. Meng goed tot een glanzende, groene pasta. 

Recept van de getalenteerde Manon Dumon

Previous
Previous

Nori-venkel & pompelmoes salade met gekarameliseerde amandelen

Next
Next

Kombu dashi met ramen & asperges