Nori-venkel & pompelmoes salade met gekarameliseerde amandelen
Vegetarisch aperitiefhapje recept: Nori, venkel & pompelmoes salade
Knapperige venkel, zoete pompelmoes, gekarameliseerde amandelen en nori voor extra crunch. Een frisse én feestelijke salade.
Bereidingstijd: 15 minuten 
Kooktijd: 5 minuten (voor de amandelen) 
Porties: 2–4 
Ingrediënten 
• 2 venkelknollen, dun gesneden 
• 1 pompelmoes , in partjes 
• Handvol amandelen 
• 2 el ahornsiroop 
• 40 g gedroogde gezouten nori 
• 1 el azijn 
Bereiding
Rooster de amandelen en glazuur met ahornsiroop.
Snijd venkel en pompelmoes, vang het sap op.
Meng met azijn en breng op smaak.
Bestrooi met nori en amandelen.
Serveertip: Combineer met Nomet zeewierkroketten.
Recept van de getalenteerde Manon Dumon.