Kombu dashi met ramen & asperges

Eenvoudig Vegan diner: Kombu dashi met ramen & asperges 

Een lichte, voedzame noedelsoep met kombu, asperges en lente-uitjes. Troostrijk én verfrissend. 

Bereidingstijd: 10 minuten 
Kooktijd: 20 minuten 
Porties: 3–4 

Ingrediënten 
• 1,2 L groentebouillon 
• 3 repen kombu 
• 120 g udonnoedels 
• Een bosje asperges 
• 4–6 lente-uitjes 
• Sojasaus, mirin, chili-olie 

Bereiding 

  1. Verwarm de bouillon met kombu (niet laten koken). 

  2. Voeg de noedels toe en breng op smaak met sojasaus en mirin. 

  3. Grill de asperges en leg ze bovenop de soep. 

  4. Werk af met lente-uitjes en chili-olie. 

Recept van de getalenteerde Manon Dumon

Previous
Previous

Hijiki Spaghetti met citroen & spinazie 

Next
Next

Wakame risotto met erwtjes