Nori citroen & look pasta

Gemakkelijk vegan pastarecept: Nnori, citroen & knoflook pasta 

Linguine gemengd met knoflook, citroen en nori – fris, licht en vol umami. 

Bereidingstijd: 5 minuten 
Kooktijd: 15 minuten 
Porties:

Ingrediënten 
• 400 g linguine 
• 4 teentjes knoflook 
• 20 g nori 
• 2 citroenen 
• Olijfolie, zout, peper 

Bereiding 

  1. Kook de pasta al dente. 

  2. Bak de knoflook goudbruin. 

  3. Voeg nori, citroensap en -zeste toe. 

  4. Meng de pasta met de saus en wat kookwater. 

Serveertip: Bestrooi met pangrattato voor extra crunch. 

Recept van de getalenteerde Manon Dumon

Previous
Previous

Zeewier kimchi

Next
Next

Gnocchi met spinazie, chili & wakame