Zeewier crackers
Oven borrelhapje: zelfgemaakte zeewier crackers
Knapperige, zilte crackers met wakame en zaadjes – een makkelijk borrelhapje om te serveren met dips bij je apéroplank.
Bereidingstijd: 10 minuten 
Kooktijd: 40 minuten 
Porties: 20 crackers 
Ingrediënten 
• 280 g bloem 
• 40 g lijnzaad 
• 15 g sesamzaad 
• 4 el kokosolie 
• ½ el bakpoeder 
• 15 g gedroogde wakame, gehydrateerd 
• Zeezoutvlokken 
Bereidingswijze
Meng de droge ingrediënten en voeg de olie toe.
Meng de gehydrateerde wakame erdoor.
Rol uit, snijd in vormen, en bestrooi met zout.
Bak 35–45 min op 180°C.
Presentatiesuggestie: Serveer met hummus, bonendips of als knapperige fingerfood bij de apéro – een heerlijke zeewier snack!
Recept van de getalenteerde Manon Dumon.