Zeewier crackers

Oven borrelhapje: zelfgemaakte zeewier crackers 

Knapperige, zilte crackers met wakame en zaadjes – een makkelijk borrelhapje om te serveren met dips bij je apéroplank.

Bereidingstijd: 10 minuten 
Kooktijd: 40 minuten 
Porties: 20 crackers 

Ingrediënten 
• 280 g bloem 
• 40 g lijnzaad 
• 15 g sesamzaad 
• 4 el kokosolie 
• ½ el bakpoeder 
• 15 g gedroogde wakame, gehydrateerd 
• Zeezoutvlokken 

Bereidingswijze 

  1. Meng de droge ingrediënten en voeg de olie toe. 

  2. Meng de gehydrateerde wakame erdoor. 

  3. Rol uit, snijd in vormen, en bestrooi met zout. 

  4. Bak 35–45 min op 180°C. 

Presentatiesuggestie: Serveer met hummus, bonendips of als knapperige fingerfood bij de apéro – een heerlijke zeewier snack! 

Recept van de getalenteerde Manon Dumon. 

Previous
Previous

Wakame risotto met erwtjes

Next
Next

Zeewier-courgetteburgers