Zeewier crackers
Oven borrelhapje: zelfgemaakte zeewier crackers
Knapperige, zilte crackers met wakame en zaadjes – een makkelijk borrelhapje om te serveren met dips bij je apéroplank.
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 20 crackers
Ingrediënten
• 280 g bloem
• 40 g lijnzaad
• 15 g sesamzaad
• 4 el kokosolie
• ½ el bakpoeder
• 15 g gedroogde wakame, gehydrateerd
• Zeezoutvlokken
Bereidingswijze
Meng de droge ingrediënten en voeg de olie toe.
Meng de gehydrateerde wakame erdoor.
Rol uit, snijd in vormen, en bestrooi met zout.
Bak 35–45 min op 180°C.
Presentatiesuggestie: Serveer met hummus, bonendips of als knapperige fingerfood bij de apéro – een heerlijke zeewier snack!
Recept van de getalenteerde Manon Dumon.