Zoete & zoute zeewier popcorn

Gemakkelijk snack: zoete & zoute zeewier popcorn 

Popcorn met nori, chili, suiker en kokosolie. Zoet, zout, pittig – een speelse snack voor feestjes. 

Bereidingstijd: 5 minuten 
Kooktijd: 10 minuten 
Porties:

Ingrediënten 
• ½ kop popcornkorrels 
• 3 el plantaardige olie 
• 1 el kokosolie 
• 10 g nori, gescheurd 
• 2 el suiker 
• 1 el chilivlokken 
• Zeezoutvlokken 

Bereiding 

  1. Pop de popcorn in plantaardige olie. 

  2. Meng met gesmolten kokosolie. 

  3. Meng nori, suiker, chili en zout. 

  4. Roer door de warme popcorn. 

Serveertip: Perfect voor filmavondjes of als knapperig borrelhapje! 

Recept van de getalenteerde Manon Dumon

Previous
Previous

Gnocchi met spinazie, chili & wakame

Next
Next

Wakame-gember gebakken rijst